Om

OM

Vores hus er et samlingssted for global og lokal udvikling om bl.a. energibesparelser og omstilling til vedvarende energi.
Samsø Energiakademi er placeret nord for Ballen havn på Samsø.

Energiakademiet har 8 ansatte, som bor på Samsø hele året. De 8 ansatte har fagkompetencer indenfor samfundsudvikling og bæredygtige løsninger. Alt dette med baggrund i Samsøs status som fossilfri Ø 2030.

Læs mere om os nedenfor.

Bygningerne

Energiakademiets bygning er opført ud fra økologiske grundprincipper og har et godt indeklima med naturlig ventilation, regnvand til toiletskyl, mv.

Læs mere »

Foreningen

Foreningen fungerer som paraply-organisation for SESamsø Energi og Miljøkontor, Samsø Hav vind og Samsø Energihotel. Læs om bestyrelsens rolle og hvem der sidder i den.

Læs mere »

SEMK

Samsø Energi- Og Miljøkontor inviterer til Informationsaften på Energiakademiet  mandag 31. oktober klokken 18:30 – 20:00,  hvor Carsten Vejborg fra

Læs mere »

Besøg

Et besøg rundt i energilandskabet Samsø kan indeholde mange ting. For eksempel et besøg hos den lokale ildsjæle Brian Kjær, som har skabt sit eget job affødt af Samsøs status som Danmarks vedvarende energi Ø. Besøgende sammensættes altid i tråd med de ønsker I måtte have.

Læs mere »

Kursus

Samsø Energiakademi har iværksat en perlerække af kurser med baggrund i de mange henvendelser, som vi får fra vores partnere, interessenter og kunder, læs mere her

Læs mere »

Book besøg

Vi modtager hvert år besøg af mange grupper og delegationer fra både Danmark og resten af verden. I den forbindelse tilrettelægger vi de skræddersyede forløb, vi kalder Samsø Energitur, med oplæg/foredrag og rundvisninger på lokationer på Samsø.

Læs mere »

Undervisning

Her finder du kurser, webinarer og e-learning, der udbydes af Samsø Energiakademi.
Læring og viden opstår, når man får flyttet sin forestilling af virkeligheden. Først dér skabes den forståelse, som er nødvendig for at ændre handlemønstre, forståelse og adfærd.

Læs mere »
Download samsø folder