Foreningen Energiakademiet​

Foreningen fungerer som paraply organisation, og under paraplyen finder du foreningerne Samsø Energi og Miljøkontor (SEMK), Samsø Havvind og Samsø Energihotel.

En forening skal have en bestyrelse. Bestyrelsen vælger en formand. Dermed er de demokratiske spilleregler i orden og Energiakademiet har en demokratisk ledelse, som ansætter en daglig leder af foreningens aktiv, Energiakademiet. Bestyrelsen udformer foreningens vedtægter. Vedtægterne godkendes på den årlige generalforsamling og er foreningens retningslinjer og spilleregler. Heri står også hvad foreningens formål er. Formålsparagraffen er den til enhver tid gældende rettesnor for de ansatte og bestyrelsens arbejde. Det er også i formålsparagraffen, at foreningen anerkendes lovmæssigt og dermed registreres i selskabsstyrelsen. Bestyrelsen består i høj grad af Energiakademiets samarbejdsrelationer. De repræsenterer private, forskellige organisationer, institutioner og virksomheder.

Man kan melde sig ind i foreningen ved at henvende sig til kontoret.                            Medlemskontingentet er 500 kroner årligt.

 

Del indhold

Energiakademiets bestyrelse

Peder Bang, formand

Internationale relationer, Region Midtjylland

Marcel Meijer
Borgmester Samsø Kommune, (Socialdemokratiet)

Ole Svenningsen
Sekretariatschef – Ejersekretariatet, NRGi

Karl Sperling
Lektor Institut for Planlægning, Ålborg Universitet

Karen Blinchoe
Formand for Chora Connections

Knud Tybirk
Bestyrelsesmedlem, Samsø Energi- og Miljøkontor

Lars Nikolaisen
Medlem Samsø Energi- og Miljøkontor
 
Ole Hemmingsen
Formand for Samsø Håndværkerforening

Modtag aktuelle nyheder