Statsbesøg fra Holland med fokus på grøn vækst

Vi tilbyder

Vi har over 20 års erfaring og afvikler besøg, møder, kurser, konferencer og oplæg.

På Energiakademiet praler vi lidt og er stolte af at kunne fortælle, at vi igennem årene har afholdt op til flere cirkelmøder for statslige besøgende. Et cirkelmøde husker vi altid som en ære, især da både det hollandske og danske kongepar besøgte os og deltog i et møde om fremtidens bæredygtige samfund.    


På Samsø Energiakademi har vi følgende erfaringer:                                                Vi har iværksat et væld af kurser. 

Af tre blandt mange kan nævnes kurser for KAB Almen boligforeninger, Hald Ege Efterskole, og Vølund. Vi tilbyder tre dages kursusforløb i bæredygtig ledelse og energiregnskab. Det annonceres på vores hjemmeside og afvikles 2 gange årligt i april og september.

Vi har årligt ca. 5000 besøgende, som ønsker at komme til Samsø  Energiakademi på en energi-endagstur eller et energikursus.

 Udenfor Samsø Energiademi tilbyder vi
– Iværksættelse af grønne pop op-ambassader
– Udformning af lyttesaloner – Udarbejdelse af oplæg og foredrag.          

Vi
tilbyder

Samsø Energitur

Et besøg rundt i energilandskabet Samsø kan indeholde mange ting. For eksempel et besøg hos den lokale ildsjæle Brian Kjær, som har skabt sit eget job affødt af Samsøs status som Danmarks vedvarende energi Ø. Besøgende sammensættes altid i tråd med de ønsker I måtte have.

Læs mere »