Signe Wenneberg kommer til Samsø 

Signe Wenneberg kommer til Samsø

Jeg kender Signe fra min tid i Real Danias bedømmelsesudvalg i programmet ”Under-værker” hvor vi sammen så på en masse gode danske lokale ildsjæleprojekter fra hele landet. Vi var ikke altid enige om hvad der var et godt solidt ildsjæleprojekt men vores forskellighed gav mange gode diskussioner, der til sidst gav mening og vi fik sammen med gode penge fra Real Dania støttet mange forskellige initiativer i hele landet.

Jeg har siden fulgt Signe på hendes rejse i bæredygtighed og især når det gælder bevarelse og genbrug af bygninger er jeg imponeret over hendes engagement. Det giver rigtig god mening at genanvende et godt vindue og især hvis det sidder i en skøn bygning hvor æstetik og god byggestil er til stede.

Det glæder mig derfor at få Signes bidrag til Folkedybet og den vedvarende debat og samtale vi er nødt til at have hvis vi skal – og det skal vi – nå de mål vi sætter os for som nødvendige for klimaet i fremtiden.

Vi vil skabe folkelige bevægelser – sammen !!

Siden Signe Wenneberg blev tilknyttet Politikens kulturredaktion som kun 23-årig og har hun – på tv, på skrift og i talrige bøger – især dækket stofområder indenfor kultur, livsstil, tendenser, rejser, mode, fødevarer, gastronomi, dyrevelfærd, forbrug, forbrugere, detail, sundhed, etik, livsstilssygdomme, fødevarepolitik… 

Foruden medieudvikling, sociale medier, telekommunikation, positiv kommunikation – og over økologicirkulær økonomi, klima, bæredygtighed, affaldsstrategi, resiliens, holistisk stress-forebyggende byggeri, arkitektur, byudvikling, hus, have og “urban farming”.

Signe Wenneberg arbejder ofte i større projekter og i co-creation med andre. Er ekspert i at opbygge bevægelser, mobilisere og projektlede døgnet rundt. Dette forsøger Signe Wenneberg at bruge til noget fornuftigt. Som at skabe folkelige bevægelser omkring bæredygtighed bredt forstået.

Vi ses
Søren Hermansen
https://energiakademiet.dk/folkedybet/

Scroll to Top