Søren Hermansens uredte seng: ”Vores nye hund er endelig begyndt at sove igennem”

[:da]Nytårslur: ”Jeg har faktisk sovet rigtig godt i nat, selvom det var natten til mandag. Den nat kan jeg godt sove lidt rastløst, hvis jeg har fået sovet for skævt henover weekenden. Der kan også køre nogle ting rundt oppe i mit hoved, fordi man jo skal i gang med en ny uge. Og så har vi fået en lille, ny hundehvalp, som har skullet op om natten, men nu er den heldigvis begyndt at sove igennem.”

”Egentlig foretrækker jeg kølige soveværelser, men vores hus består mere eller mindre af ét stort rum, hvor sengen står i det ene hjørne. Det kan godt gøre at min nattelur bliver en anelse for varm, men på den anden side er det også ret hyggeligt, og vi har store vinduer ud til naturen, som man kan ligge og kigge udad.”

”Den bedste lur får jeg, når der er ro på. Jeg har måske været ude i den friske luft og bruge kroppen, har gravet lidt i haven eller talt med nogle gode venner. På den måde kan man forberede sin lur henover dagen ved at lave noget handlingspræget, som man får lukket ordentligt af inden sengetid.”

”For tiden går jeg og lurer lidt på hvordan vi sammen kan skabe en fælles fortælling om Samsø, der kan tjene som afsæt for fremtiden. Har vi mon fået talt os for langt væk fra vores kerne?”

”Hvis jeg skulle blæse noget i en lur, så skulle det være en dyb, vibrerende lyd. Nu er det midt om vinteren, og den årstid har en dybere klang end sommeren, som er mere sitrende. Vi skal huske på den dybe tone i livet, og bruge den.”

Den 2 februar kl 16-19 holder Energiakademiet sin årlige nytårslur. Kom, tag din nabo med og blive inspireret. Og husk at tilmelde dig hos Anne Albertsen på telefon 87921017 senest den 29 januar. Vel mødt![:]

Scroll to Top