SXSW (South by Southwest)

SXSW

Din stemme afgør om vi kommer til panelet på den internationale festival SXSW (South by Southwest-Austin,Texas)

Din stemme afgøre indholdet på SXSW
Derfor stem på Energi Akademiet


(Foto: New Music Meeting - SXSW Conference 2018 - Photo by Levi Thompson)
(Foto: New Music Meeting – SXSW Conference 2018 – Photo by Levi Thompson)

De åbne forslag er sendt ind og modtaget, afstemningsperiode er igang og alle stemmer er med til at forme indholdet på 2022 konferencens program og festival.

Forslagene og formaterne er mange, alt fra musik, film, teknologi og uddannelse. Viften for de mange temaer i 2022, er for vilde.

Vi og Energi Akademiet er under tema “transport og mobilitet” og formatet er panel-diskussion med publikums debat. Energi Akademiet har knoklet, for at samle det sejeste og mest mangfoldige netværk af partnere fra nord til syd i Usa.

Sådan stemmer du:

For at deltage i afstemningsprocessen fra den 10.-26. August skal du besøge: http://panelpicker.sxsw.com/vote og logge ind, eller oprette en konto.

Ønsker du at stemme på Energi Akademiet, så søg blot på “Hermansen” -og denne side kommer op http://panelpicker.sxsw.com/vote/112883

Hver vælger kan stemme én gang pr. Forslag – vælge “pil op” for ja eller “pil ned” for nej. Har du et spørgsmål til arrangøren? Kommentarsektionen er et godt sted at sende alle dine spørgsmål og efterlade konstruktive kommentarer om de forslag, du stemmer på. Hele processen kræver max 5 minutter af din tid.

Emnet vil være “Hvordan store som små lokal samfund, aktivt gentænker mobilitet og genopfinder måder at arbejde demokratisk sammen på”

“En elektriske ø, Samsø – Danmark, sammen med Canada og Hawaii, har indstillet et farverigt og fagligt panel.

Panelet består af en iværksætter (som udvikler spil), en innovator (der arbejder med “1st nation” samfund), et globalt bilindustri-mærke, og Energi Akademiet (som er et lokalt forsamlingshus der arbejder med bæredygtig udvikling). Energi Akademiet ønsker at øge fokus på de fælles udfordringer, hvad og hvordan får vi indflydelse på fremtidens mobilitet.

Energi Akademiet og panelet invitere dig til at sætte spot på hvad du oplever er din/vores og fremtidens mobilitets største udfordringer.

El-biler er kommet for at blive og hvordan bygger vi energisystemer som fremmer lokal samfund eller bolig kvarteres behov. Hvem skal betale?

Kan man kører fra nord til syd, og fra øst til vest uden at skal planlægge hvordan man kan lade undervejs?

 

Takeaways:

  • Fremtidig mobilitet er mere end at bevæge sig fra A til B, Mobilitet er måske li en ny fælles frihed, som oven i købet forbinder os, det er “det nye grønne” både kulturbærende og kulturskabende.
  • Hvordan kan transportmål oversættes til lokale og globale handlinger. Hvad får dig til at deltage i debatten, når vi skal tale om transport og om hvordan vi kan trade på at kunne dele,- samkøre eller eje en elbil. Hvad hvis jeg ikke ønsker at eje bil, hvordan ser ens mobilitets muligheder så ud.
  • Bæredygtig planlægning og forandringer i energisystemer kræver at vi alle deltager og organisere os så flest mulig får glæder af at kunne bevæge sig.
  • At vedligeholde sine relationer tæt på og på distancen kræver transport der er for os alle og derfor helt afgørende at mennesker, samfund og handel, hænger sammen. Derfor er vi nødt til at tage det bedste med fra de gamle paradigmer og samtale om det næste, som gør vores mobilitet langt mere tilgængelig for alle.
 

Speaker:

Søren Hermansen, administrerende direktør, Samsø Energi Akademi

Christofer Henderson, administrerende direktør, Indigenous Clean Energy

Signe Christiani, Marketing Manager, Daimler

Henk Rogers, grundlægger, Blue Planet Foundation

 

Arrangør:

Malene Lundén, kommunikation, Samsø Energiakademi

Alexios Chatzimpiros, projektleder, Samsø Energiakademi 

 

https://www.sxsw.com
http://panelpicker.sxsw.com/vote

Scroll to Top