i forhold til Energiakademiets erfaringer og arbejde befinder pædagogik og bæredygtighed sig i kernen af den omstilling, der har været og er i gang på Samsø. 

 

 

Tema: Frihed til udvikling

Du er inviteret til at kigge forbi og opleve en af landets smukkest beliggende arbejdspladser. Med panorama til kyst og hav og Kattegat, så tæt på så, man tror det er løgn!

Nyt år varsler og os i kommunikationsplatformen har inviteret projektledere og konsulenter og bestyrelsen til at skrive med i år. Ja alle er med til at fortælle de gode historier fordi alle yder et stort og afgørende arbejde og har sin arbejdsgang på Energiakademiet. Tænk engang at man kan bo i Manchester og arbejde på Samsø.

`Vores nye bestyrelses-forkvinde, Anne Højer, åbner ballet med en go go i højt humør og med masser af anerkendelse. Klap på skulderen og anerkendelse er der brug for, lige midt i alt den alvor og tårnhøje elpriser som føles kun at gå én vej, alt imens at den ene krise afløses af den anden krise.

Bloggere

Blogger: Ivona Prar

After coming to Denmark I heard about this ambitious carbon-neutral island in Midtjylland, so when it came to doing an internship it was easy to decide where to go.

Læs mere »

Læs
blogindlæg

What Samsø taught me

About three months ago, sometime between stepping out from a ferry in Sælvig for the first time and walking down the beach in Ballen, I fell in love with Samsø.

Læs mere »

Samsø visiting Menorca

How to ensure public participation and consensus? How can a community make the best of its local resources and culture to serve its vision to be independent from imported fossil fuels?

Læs mere »