[:da]

Hvordan får man den bedste lur? Ved at spise et måltid mad og drikke en kop god kaffe bagefter. Det tager tyve minutter før kaffens opkvikkende virkning indtræder, så i mellemtiden kan man lige nå en morfar. Så vågner man kvik og klar uden at have sovet for meget. Bør kun bruges med forsigtighed efter morgenmaden 🙂 
 
Hvordan var din lur i nat? I nat sov jeg. En lur er en kort søvn i løbet af dagen, så det dur ikke om natten. Der skal helst fem-otte timer i træk til for at jeg får en god dag bagefter.

 

Beskriv det sted, du sover: I min seng. Under en dyne. 

Hvad lurer du på for tiden? Om det nu bliver til forår eller vinter først.

Hvis du skulle blæse noget i en lur, hvad skulle det så være? Det ville nok ikke lyde særligt godt, faktisk lidt lurvet, omtrent som en pakke smør der smelter. Men hvis jeg kunne, ville jeg prøve at få den til at lyde som en australsk didgeridoo.

Billedtekst: Genial stol til en lur (med uredt slumretæppe): Den norske designer Peter Opsvik skabte for et kvart åhundrede siden stolen Gravity, som kan indtage fire forskellige stillinger egnet til henholdvis at skrive, tale, læse eller en lur. Sætter man sig i en Gravity er det ikke helt klart for hverken en selv eller andre om man arbejder eller lige napper en lur. Det fremmer kreativiteten. Derfor har jeg tre af dem.
 
Nytårslur 2018: Den 2 februar kl 16-19 holder Energiakademiet sin årlige nytårslur. Kom, tag din nabo med og blive inspireret. Og husk at tilmelde dig hos Anne Albertsen på telefon 87921017 senest den 29 januar. Vel mødt!

[:]

Scroll to Top