Vi arbejder med konsekvenserne af klimaforandring

Vi arbejder med konsekvenserne af klimaforandring

Afspil video

Vi tilbyder

Vi har over 20 års erfaring og afvikler besøg, møder, kurser, konferencer og oplæg.

På Energiakademiet praler vi lidt og er stolte af at kunne fortælle, at vi igennem årene har afholdt op til flere cirkelmøder for statslige besøgende. Et cirkelmøde husker vi altid som en ære, især da både det hollandske og danske kongepar besøgte os og deltog i et møde om fremtidens bæredygtige samfund.    

 På Samsø har vi for eksempel iværksat kurser for KAB Almene Boligforeninger, Hald Ege Efterskole og Vølund.

Vi tilbyder tre dages kursusforløb i bæredygtig ledelse og energiregnskab, og udenfor Samsø Energiakademi kan vi stå for iværksættelse af grønne pop op-ambassader, udformning af lyttesaloner og udarbejdelse af oplæg og foredrag.          

Brug af Energiakademiets faciliteter
Er du interesseret i at samarbejde med Energiakademiet og har du en god idé til et arrangement, der bare skal foregå i vores bygning? 
-Så er du velkommen til at tage kontakt til os.

Besøg

Et besøg rundt i energilandskabet Samsø kan indeholde mange ting. For eksempel et besøg hos den lokale ildsjæle Brian Kjær, som har skabt sit eget job affødt af Samsøs status som Danmarks vedvarende energi Ø. Besøgende sammensættes altid i tråd med de ønsker I måtte have.

Læs mere »

Book besøg

Vi modtager hvert år besøg af mange grupper og delegationer fra både Danmark og resten af verden. I den forbindelse tilrettelægger vi de skræddersyede forløb, vi kalder Samsø Energitur, med oplæg/foredrag og rundvisninger på lokationer på Samsø.

Læs mere »

Kursus

Samsø Energiakademi har iværksat en perlerække af kurser med baggrund i de mange henvendelser, som vi får fra vores partnere, interessenter og kunder, læs mere her

Læs mere »

Undervisning

Her finder du kurser, webinarer og e-learning, der udbydes af Samsø Energiakademi.
Læring og viden opstår, når man får flyttet sin forestilling af virkeligheden. Først dér skabes den forståelse, som er nødvendig for at ændre handlemønstre, forståelse og adfærd.

Læs mere »
Scroll to Top