Kurser og workshops

Det er med glæde at vi kan annoncere vores nye samarbejde med Energi Instituttet. Energi Instituttet tilbyder kurser to gange årligt på dansk. Så hvis du trænger til at blive opdateret på dine færdigheder så kig på Energi Instituttets kursus program.

Vi har årtiers erfaring i at udvikle og afvikle kurser og workshops. Energiakademiet laver kurser både på dansk og engelsk. Derfor har vi i dag udviklet en række af undervisningsmaterialer  med baggrund i lokal befolkningens erfaringer på forandring som skal til for at kunne kalde sig Danmarks vedvarende energi ø.

Energiakademiet har en database som har kortlagt alt fra hvordan vi lavede fjernvarme til hvordan vi sammen former fremtiden. Nu er Samsø i fuld gang med at udfase fossile brandstoffer og vi har en ambition om at det sker 2030.
Energiakademiet har forstand på de hårde og de bløde processer og projekter. Vi er eksperter på social ansvarlighed, lederskab og forandring, derfor hvis du allerede kan navigere i disse så skal du nok ikke på Energi Instituttet nye kursus.

Malene Lunden - Kursusleder
Scroll to Top