Undervisning

Undervisning

Her finder du kurser, webinarer og e-learning, der udbydes af Samsø Energiakademi.

Læring og viden opstår, når man får flyttet sin forestilling af virkeligheden. Først dér skabes den forståelse, som er nødvendig for at ændre handlemønstre, forståelse og adfærd.

Det er udgangspunktet for vores læringsplatform på Energiinstituttet, som er en del af læringsuniverset på Samsø energiakademi.

Vi tilbyder kurser på både dansk og på engelsk, tilpasset til forskellige niveauer og interesser.

Så hvis du trænger til at blive opdateret på dine færdigheder så kig og bliv inspireret på Energi Instituttets undervisningsprogram, med nogle af de moduler og besøg, der allerede har været afviklet.

Vi har stor erfaring i at udvikle og afvikle kurser og undervisningsworkshops. Derfor har vi i dag udviklet en række af undervisningsmaterialer med baggrund i lokale interessenters erfaringer på de forandringer og udfordringer, der er opstået på vejen mod at kunne kalde sig Danmarks vedvarende energi ø, og arbejde mod en fossilfri fremtid.

Energiakademiet har en database som har kortlagt alt fra hvordan vi lavede fjernvarme til hvordan vi sammen former fremtiden. Nu er Samsø i fuld gang med at udfase fossile brandstoffer og vi har en ambition om at det sker 2030.

Energiakademiet har forstand og erfaring i at formidle og undervise, i både de hårde projekter og de bløde processer, med udgangspunkt i konkrete casestudies.

God fornøjelse!

Scroll to Top