Arkiv og dokumentation

Arkiv:

I sit arbejde med konsekvenserne af klimaforandringerne har Energiakademiet i årenes løb produceret et stort antal tekster, film og lydfiler. Akademiet er en vidensorganisation.og har bevidst digitaliseret meget af sin dokumentation for at kunne gemme og dele den.

Vi begyndte i 1997 og fortsætter ufortrødent med at skabe dette materiale, som er en vigtig del af vores kommunikation og udgør en værdi, som vi stiller til rådighed for nysgerrige fra hele verden. Vi har lagt denne dokumentation 3 steder:

 

Energiinstituttet:

Dette er en database der rækker tilbage til starten og indeholder ethvert dokument og enhver publikation, lydmontage eller videoklip, nyhedsartikler, videnskabelig rapport og andre mulige filer fra Samsøs omstilling. Meget af materialet ligger under radaren i forhold til aktualitet men er stadig yderst relevant for helheden.

Databasen er open source og for at benytte den skal du blot søge efter dine ønskede dokumenter eller begynde at browse i de forskellige kategorier, der findes i topmenuen.

Artikelarkiv:

Her finder du artikler og kampagner der afspejler projekter og aktiviteter og giver et indtryk af hvad der aktuelt foregår på Energiakademiet, på Samsø og i verden.

Transit Social Innovation Theory:

Dette onlinearkiv giver adgang til dokumentation som er produceret  mellem 2014 og 2017 i forbindelse med EU projektet TRANSIT.

I TRANSIT-projektet er der udviklet en teori om transformativ, social innovation. Det er en proces med forandring i sociale relationer, der indebærer udfordringer, ændringer og/eller erstatninger af dominerende institutioner og strukturer.

Projektet er støtte af EU og koordineret af Erasmus University Rotterdam, Holland. Energiakademiet deltog i samarbejde med INFORCE.

Læs mere:

Energiinstituttet

Her er en samling af ethvert dokument, publikation, lydmontage eller videoklip, nyhedsartikler, videnskabelig rapport og andre mulige filer fra omstillingen som sker på Samsø.

Læs mere »
Scroll to Top