Vinteren kommer

VINTEREN KOMMER

Torsdag den 1.12 kl 19.00 til 22.00
Sted Strandengen 1 – Ballen

Folkedybet er et fænomen som midlertidigt regnvejr på en tør jord– regnen udebliver hvis klimaet er presset.
Energiakademiet oplever at der er efterspørgsel på at vi kan mødes fysisk.

I en tid med krig og kriser, er det godt at mødes og have dialog og måske diskutere og få indblik i, hvordan det står til med vores klima i landsbyerne på Samsø.
Hvordan bliver vi ved med at holde gejsten oppe og til stadighed være til gensidig inspiration for hinanden, og som gør at vi igen og igen har lyst til at mødes og finder de fælles løsninger, alt imens at el- og varmepriserne både stiger og falder.

Vi fra Energiakademiet tror på at vi sammen og med de gode oplevelser kan række ud til langt flere kommende aktive deltagere. Vi drømmer om at vi bliver ved med, sammen at definere og udveksle på, hvordan klynger af landsbyer på Samsø arbejder med den grønne omstilling, socialøkonomi, frivillighed og erhvervsformer med bæredygtighed som fællesnævner.

Vi vil på folkedybet hele året mødes og udveksle og sammen manifestere en række af nye temaer, som kan guide den videre samtale. Så tænk gerne over, hvad din landsby eller din organisation eller virksomhed har særlige kompetencer i, og som kan udbredes til hele Samsø og måske til resten af verden.
Vi arbejder løbende på et manifest, som kan hjælpe andre lokalsamfund, også internationale, godt på vej i den grønne Kontakt os for mere information.
Vi håber at du har lyst til at deltage på mødet og komme med gode ideer til hvordan vi kan imødegå de udfordringer, vi ser omkring os.

Arrangementet er støttet af Landdistriktspuljen,- Samsø Kommune og KulturMinisteriet

Vinteren kommer

Torsdag  d. 1 December, kl 19:00 til 22:00, Strandengen 1 i Ballen

Tilmelding: Mobilepay 50,- (per. person) til nr. 4807HN  

Eller ring eller mail os på 87921011 – info@energiakademiet.dk 

Scroll to Top